back to main page


Добре дошли

Уважаеми партньори,

Имаме удоволствието да Ви представим най-новия каталог на ЗММ ООД.

Продуктите в каталога са предназначени за браншовете на дървообработването, металообработването и обработката на PVC –профилни системи за прозорци , с цел задоволяване на разнообразните нужди на малки семейни фирми или индустриални производства.

Вие като експерти, отдавна сте наясно, че качеството на инструмента и окомплектовката е решаващо за икономичността, не само на отделната машина, но и на целия производствен процес. Правилния инструмент е ключът към Вашия производствен успех. Само с изключителни инструменти могат да се произведат изключителни продукти.

Фирмата Ви държи ли на качеството, серийното производство и здравословния растеж? Искате ли да получите оптимума като цена и функционалност за Вашите нужди, дейност и разходи?

В ЗММ ООД ще получите това от което се нуждаете. Ние познаваме пазарза и пазарът ни познава от 1973 г.

Тотални решения

ЗММ ООД е не само производител на инструменти и окомплектовка, ние решаваме проблеми и осигуряваме комплексни решения, които дават на нашите клиенти предимствата на натрупаните знания и опит. Ние носим отговорност за продуктите и услугите, които предоставяме и гарантираме за тяхното качество и функционалност.

Не проблем, а възможност

Специалистите на ЗММ ООД ще Ви съпровождат през целия процес, като Ви осигуряват консултация при избора на нужния продукт. Това Ви дава възможност да изберете оптималните решения – били те стандартни, специални или бутикови клиентски инструменти.

Можем да Ви предложим не само решение на проблем, но и възможност да подобрите Вашето производство, да намалите разходите и да разгърнете пълния си капацитет.

Не се колебайте да се свържете с нас. Нека подобрим Вашата конкурентоспособност като работим заедно.

Позволете ни да отворим за Вас един нов свят от възможности......
| Добре дошли | Философия на нашата фирма | Предимствата за Вас | Продукти и услуги | Панаири |
Български English Deutsch